Livsvigtig kommunikation

De nordiske lande er nogle af de mest velforsikrede og robuste i verden. Takket være vores omfattende socialforsikringssystem har vi et stabilt grundlag for social tryghed. Derudover investerer borgerne i de nordiske lande i supplerende private forsikringer. Ni ud af ti danskere sparer i dag op til sin egen pension via sin arbejdsplads. Og over en halv million svenskere har en privat sygeforsikring.

Det gør forsikringsbranchen til en livsvigtig funktion i vores samfundsøkonomi. Den giver økonomisk stabilitet for både privatpersoner og virksomheder.

Men det er en stor udfordring at engagere mennesker i deres egen fremtid. Konkurrencen om opmærksomhed er benhård. Vinderne er dem, der er bedst til at kommunikere på modtagerens betingelser. For et forsikringsselskab med millioner af kunder betyder det en konstant jagt på smartere løsninger. Det handler om at trænge igennem med relevante – og helst personlige – budskaber.

PostNord giver mulighed for, at denne kommunikation kan foregå effektivt. Vi leverer skræddersyede løsninger inden for forretnings- og markedskommunikation. Det sikrer, at informationsflowet mellem forsikringens parter går nemt.