Perfekt e-pasform, uden vabler

Den nordiske e-handel omsatte for cirka SEK 100 mia. i 2012, en stigning på 14 procent sammenlignet med året før. Den kraftige vækst er også fortsat i 2013. Næsten hver tredje skandinav handler nu online hver måned. Og alt taler for, at tendensen varer ved.

Årsagen er enkel: Det giver store fordele for forbrugerne at handle på internettet. Det er mere bekvemt. Det er oftest billigere. Det sker på dine betingelser. Det sparer tid. Og udbuddet bliver stadig større. De mest populære varekategorier er hjemmeelektronik, tøj, sko, bøger og kosmetik.

Internet og mobile løsninger har været vigtige drivkræfter i handlens forflyttelse, fra butikken til det sted, hvor du befinder dig. Men udviklingen havde ikke været mulig, hvis logistikken havde haltet. De hurtige leverancer og højeffektive returhåndteringer i dag er vigtige årsager til succesen.

PostNord er den stærkeste partner for e-handel i Norden. Vores finmaskede distributionsnet og vores løsninger til logistikoutsourcing og kundekommunikation gør, at vi kan gøre afstanden mellem e-handelsfirmaer og slutkunden mindre. Det synes at være en model, der passer til moderne forbrugere.