Integration B2C

Top Link Image

Attraheras du av att få arbeta i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö i ett av nordens ledande företag inom digital kommunikation? Har du ett brinnande intresse för vad den digitala transformationen skapar? Då ska du söka till PostNord Strålfors, Nordic Digital Services.

Vi söker nu fler integratörer till våra team i Solna, Ljungby och Alingsås. Vi jobbar med kundernas kommunikationslösningar till deras kunder i alla kanaler. I teamen jobbar vi nära och stödjer varandra i det dagliga arbetet. Totalt i Norden är vi 40 integratörer. 

Du ansvarar för 

  • Att skapa och presentera säkra integrationslösningar
  • Att analysera, förädla samt visualisera våra kunders indata i en automatiserad och standardiserad integrationsmiljö
  • Att dokumentera driftsatta integrationslösningar på ett pedagogiskt sätt

Vi vänder oss till Dig som har

  • Goda kunskaper inom automatiserade integrationslösningar
  • Dokumenterad kunskap inom objektorienterad programmering, eller att du på annat sätt kan påvisa innehav av programmeringskunskap
  • Kunskaper inom AFP, Adobe PDF samt färg, ur ett grafiskt perspektiv
  • Ett strukturerat arbetssätt, som borgar för kvalitetssäkrade lösningar
  • God förståelse för IT kommunikation, och olika typer av digital & fysisk distribution
  • En god förmåga att kommunicera såväl muntligt som skriftligt, på både svenska och engelska

Meriterande

  • Kompetens inom Quadient Inspire, senior kompetens är mycket meriterande

Vem är du?

Vi ser gärna att du som person är lösnings- och leveransorienterad. Du tycker om att ta egna initiativ samt trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är van vid att ta ansvar och att arbeta strukturerat.  I din roll är det viktigt att vara kundfokuserad, lyhörd och flexibel.   

Vi erbjuder dig

En inspirerande kreativ miljö med erfarna kollegor på ett företag som är marknadsledande och som befinner sig i en ständig transformation för att möta en spännande framtid. Våra kunder är ofta marknadsledande inom sina respektive områden på den Nordiska marknaden, och där finns vi på Postnord Strålfors som en stark samarbetspartner för att förverkliga både dagens och framtidens behov av kommunikation. Du kommer att ställas inför utmaningar som är både stimulerande och lärorika. Det är stort fokus på kundupplevelsen för både våra kunder och deras kunder.   

PostNord Strålfors arbetar för människors lika värde och ser gärna en mångfald av sökanden 

Anställningsform
Tillsvidareanställning på heltid.

Din placeringsort
Solna

Önskar Du ytterligare information
Kontakta Carola Björklund, Manager Swedish Delivery
Mail: carola.bjorklund@stralfors.se, Tel: +46 706 60 88 47

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Sista ansökningsdag

31-05-2019 Ansök

Om oss

PostNord Stralfors utvecklar och erbjuder kommunikationslösningar som ger företag med många kunder och leverantörer helt nya möjligheter till mer personliga och starkare kundrelationer. Vi erbjuder en digital plattform som möjliggör sömlös kommunikation oberoende av vilken kanal mottagaren efterfrågar. Fokus för arbetet är att skapa en positiv upplevelse för våra kunders konsumenter.

PostNord Strålfors ingår i PostNord-koncernen,  den  ledande kommunikations- och  logistikkoncernen i Norden. PostNord Strålfors har verksamhet i fyra länder och har cirka 700 anställda och en  omsättning på drygt 2 miljarder (2018).

Sidst opdateret: 14-05-2019 08:03