Systemutvecklare IT production

Top Link Image

Attraheras du av att få arbeta i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö i ett av nordens ledande företag inom digital kommunikation? Har du ett brinnande intresse för vad den digitala transformationen skapar? Då ska du söka till PostNord Strålfors, Nordic IT.

Vi söker nu systemutvecklare som kommer att ingå i ett mindre team där vi arbetar tätt tillsammans. Du kommer att få jobba både i grupp men även ta mycket egenansvar med uppgifter både inom nyutveckling samt problemlösning av befintliga lösningar. Vi är drivna, ambitiösa, målinriktade och har en hög leveranskapacitet, dessutom ser vi alltid till att har roligt tillsammans och bjuder på en härlig gemenskap.

Du kommer att: 

  • Hjälpa och stödja produktionens behov av utveckling i standardsystem och kundunika applikationer
  • Utveckla förvaltningsbara lösningar
  • Använda och utveckla företagets IT-strategi och arbeta mot en tjänstebaserad arkitektur
  • Utveckla allt från webblösningar till egenbyggda system som är nära kopplade mot hårdvara och produktionsmaskiner

Vi vänder oss till dig som har: 

  • Stort intresse och goda kunskaper inom IT
  • Goda kunskaper inom programmering eller systemutveckling
  • Kompetens inom C# .Net, C++, Java, Maskinnära programmering, SQL
  • Förmåga att analysera fel för att snabbt föreslå åtgärder
  • En god förmåga att kommunicera, såväl muntligt som skriftligt, på svenska och engelska

Vi vill att du är 
En person som är ansvarstagande och strukturerad. Att du är uppgiftsorienterad och tycker om att arbeta både självständigt och i team. Det är av vikt att du är intresserad av programmering och problemlösning samt är proaktiv och serviceinriktad. Du är lyhörd och har en förmåga att finna rationella lösningar. Vi vill att du är utåtriktad och har förmågan att etablera en positiv relation med din omgivning då vi har mycket kontakt med våra beställare och kravställare.

Vi erbjuder dig
En kreativ miljö med erfarna kollegor. Du kommer att ställas inför tekniska utmaningar som är både stimulerande och lärorika.

Strålfors arbetar för människors lika värde och ser gärna en mångfald av sökanden

Anställningsform
Tillsvidareanställning på heltid

Placeringsort
Ljungby

Önskar Du ytterligare information 
Kontakta Marcus Petersson, Manager IT Production
Mail: marcus.petersson@stralfors.se
Telefon: 072 7202618.

Välkommen med Din ansökan

Sista ansökningsdag

26-06-2019 Ansök

Om oss

PostNord Stralfors utvecklar och erbjuder kommunikationslösningar som ger företag med många kunder och leverantörer helt nya möjligheter till mer personliga och starkare kundrelationer. Vi erbjuder en digital plattform som möjliggör sömlös kommunikation oberoende av vilken kanal mottagaren efterfrågar. Fokus för arbetet är att skapa en positiv upplevelse för våra kunders konsumenter.

PostNord Strålfors ingår i PostNord-koncernen,  den  ledande kommunikations- och  logistikkoncernen i Norden. PostNord Strålfors har verksamhet i fyra länder och har cirka 700 anställda och en  omsättning på drygt 2 miljarder (2018).

Sidst opdateret: 11-06-2019 01:13