Gruppledare natt, Örebro

Top Link Image

Just nu söker vi en gruppledare till natten på vår styckegodsterminal i Örebro. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra den dagliga verksamheten.

Vill du växa i rollen som ledare där din kommunikativa förmåga och samarbetsvilja kommer väl till pass? Är du kvalitetsmedveten, målfokuserad och bra på att organisera och styra samt brinner för att motivera dina medarbetare?

Bli en del av vårt team
Som gruppledare kommer du tillsammans med övriga gruppledare och produktionschefer att vara en viktig del i att skapa en effektiv och attraktiv arbetsplats som bygger på delaktighet och arbete i team. Du kommer att ha ett stort ansvar i att driva den dagliga verksamheten, samt stötta produktionscheferna i det operativa arbetet. Provanställning kan komma att tillämpas.

Du har vad som krävs
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda medarbetare och har en förståelse för vilka krav och förväntningar våra kunder har på vår verksamhet. Du gillar att leda och är duktig på att kommunicera både internt och externt. Som person är du ordningsam och noggrann. Du har en mycket god förmåga att självständigt planera, prioritera och genomföra ditt arbete. Du som gruppledare arbetar nära produktionscheferna och tillsammans leder och följer ni upp den dagliga verksamheten, prioriterar och vid behov omfördelar resurser. Truckkort är ett krav.

Vi levererar
Vi erbjuder en spännande miljö med många utvecklingsmöjligheter. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Vill du veta mer om jobbet så kontakta Daniel Andersson produktionschef på telefonnummer 070-372 62 96. Skicka din ansökan snarast.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

30-06-2019 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Sidst opdateret: 25-06-2019 02:30