Logistiksäljare, Stockholm

Top Link Image

PostNord levererar lösningar för kommunikation, logistik, distribution och e-handel till, från och inom Norden. Säljkanalen Specialistförsäljning Logistik är en enhet inom PostNord Sveriges försäljningsorganisation som arbetar fokuserat mot kunder och potentiella kunder inom Logistikaffären.

Bli en del av vårt team
I Team Stockholm/Öst arbetar vi med kunder från Uppsala, Stockholm, Östergötland, Småland och Skaraborg.
Vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en medarbetare som skall vara verksam i Stockholmsområdet. Placering är på vårt Stockholmskontor.
I dina arbetsuppgifter ingår att utveckla befintliga och nya kunder med hjälp av Postnords logistikerbjudande samt att ingå i kundteam som leds t ex av en Key Account Manager. Du ansvarar för intäkter och nyförsäljning på dina definierade kunder och genomför 8-10 kundbesök per vecka. Du rapporterar till Försäljningschefen för Specialistförsäljnng LOG Team Stockholm/Öst.

Du har vad som krävs
Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi- logistik samt utbildning i säljteknik och affärsmannaskap, eller har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom erfarenhet. Du har god kunskap om branschen och du är självklart kund- och affärsorienterad.
Du har dokumenterad erfarenhet från egen säljroll inom logistik på medelstora och stora företag med försäljning av komplexa tjänster/sammansatta kundunika upplägg. Du är mål- och resultatorienterad och besitter god administrativ förmåga. Gör dina affärs och kundplaner, både själv på dina egna kunder och tillsammans med andra i de kundteam du ingår. För att passa in i teamet är du social, positiv och ser hellre till möjligheter än problem.  Vi jobbar med affärssystem SalesForce och tjänsten kräver att du har körkort.

Vi levererar
Tillsammans med oss i PostNord är du en del av en förändringsresa som ger möjlighet till utveckling. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Har du frågor om arbetet kontakta försäljningschef Michael Löfgren 010/436 26 05, mejl, michael.a.lofgren@postnord.com.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

19-10-2019 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Sidst opdateret: 17-10-2019 12:30