Produktionschef, Växjö

Top Link Image

Är du en kvalitetsmedveten, målfokuserad och motiverad chef som vill växa i en roll där din kommunikativa förmåga och goda samarbetsvilja kommer att komma väl till pass? Kanske känner du att du vill byta inriktning och arbeta på en ny spännande terminal?

Terminalen i Växjö stod klar i oktober 2018 och ingår i Region Syd. Verksamheten består av en Paketterminal och en Styckegodsterminal och vi söker nu en Produktionschef till vår Paketterminal. Verksamheten pågår i stort sett dygnet runt alla dagar i vecka och tjänsten innebär nattjänst. Som en av Produktionscheferna för terminalen i Växjö, har du ett resultatansvar inom din enhet och verkar för våra gemensamma framgångar i hela Terminalområdet.

Bli en del av vårt team
Du samordnar och följer upp den operativa verksamheten och har inom ditt verksamhetsområde fullt resultat-, och personalansvar. Genom ett kommunikativt och delaktigt chefskap utvecklar du verksamheten och arbetar aktivt med att coacha, utveckla och följa upp dina Gruppledare. Du initierar och driver planerade förändringar och förbättringar med involverade medarbetare. Du ingår i Terminalens ledningsgrupp och tar ansvar för helheten, både taktiskt och operativt.

Du har vad som krävs
Vi söker främst dig som har flerårig erfarenhet av ledarskap med goda resultat. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du är målfokuserad och kvalitetsmedveten. Du har grundläggande kunskap om lagar och avtal. Du är en lyhörd person, en god kommunikatör och har lätt för att samarbeta. Du har minst B-körkort.
Som chef är du tydlig och du involverar. Du levererar värde och tar ansvar. Du är tydlig - i dina förväntningar, din återkoppling och din kommunikation. Du involverar - genom att visa tillit, delegera och skapa förutsättningar. Du tar ansvar - genom att utveckla verksamheten, ta fullt ägarskap och genomföra ständiga förbättringar. Du levererar värde – genom att förstå och agera utifrån kundernas behov, göra prioriteringar och ta ansvar för helheten.

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Vill du veta mer om jobbet så kontakta Tonny Johansson, Terminalchef, på tel. 072-144 6179. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

09-08-2019 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Sidst opdateret: 16-07-2019 10:30