Semvik. Teminalarbetare, Ljungby

Top Link Image

PostNord TPL är den ledande TPL operatören i Norden. Vi finns på fem orter i Sverige: Stockholm, Norrköping, Göteborg, Helsingborg och Ljungby/Jönköping och har en sammanlagd lageryta på ca 500.000 m². Våra kundsegment är dagligvaror, alkoholhaltiga drycker, bygg och trädgård, läkemedel och hygien, konfektion, elektronik, TV, telekom och däck. Vi erbjuder även kompletta logistiklösningar för e-handeln.

Bli en del av vårt team
Vi söker dig som är minst 18 år och som trivs med att arbeta i produktionsmiljö. Vi har möjlighet att erbjuda ett antal semestervikariat inom lagerverksamhet under perioden juni till och med augusti 2020. Du behöver kunna jobba sammanhängande under 8-9 veckor. Om du blir erbjuden en tjänst är det viktigt att du kan arbeta under hela perioden. Som lagermedarbetare ansvarar Du för orderexpediering & manuell packning, godsmottagning, lagerhantering, att säkerställa att uppsatta leveranstider och kvalitetsmål uppnås.

Du har vad som krävs
Vi vänder oss till Dig som har arbetslivserfarenhet, gärna av lagerarbete. Vi söker dig som har kunskaper motsvarande Office-paketet samt behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har truckkort. Som person är du proaktiv och engagerad. Du uppskattar att arbeta teamorienterat samtidigt som du också har förmåga att arbeta självständigt. Arbetsuppgifterna kräver att du som person är noggrann och strukturerad, samt flexibel och anpassningsbar.

Vi levererar
Vi säkerhetsklassar alla våra medarbetare och du skall därför vid informationen måste ta med dig ett registerutdrag från Polisen i oöppnat kuvert. Utdrag ur belastningsregistret behöver du begära själv på Polisens hemsida. Om du tidigare har jobbat hos oss, vänligen ange i din ansökan på vilken avdelning och under vilken period. Vikariatsanställning, dagtid eller oregelbundna arbetstider inkl söndagar kan komma i fråga. PostNord arbetar för människors lika värde och ser gärna en mångfald av sökanden.

Ansök
Vill du veta mer om jobbet så kontakta HR via mail hr.pnff@postnord.com. OBS det går inte att ansöka på denna mailadress enbart ställa frågor. Rekryteringsarbetet påbörjas först när ansökningstiden har gått ut. Alla sökande får besked om de erbjuds tjänst eller ej.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

08-03-2020 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Sidst opdateret: 23-02-2020 21:30