Tekniker, Rosersberg

Top Link Image

Teknik & Underhåll är en enhet som ligger inom Terminalnätet, PostNord Sverige. Det finns sju Underhållsområden som är kopplade till landets Terminalområden. Till Underhållsområde Stockholm Nord, bestående av Brev- och ODR-terminalen i Rosersberg, Paketterminal Veddesta samt SGT Veddesta, söker vi nu en Tekniker med placering på Brevterminalen i Rosersberg.  

Bli en del av vårt team
I Rosersbergs två hemvister ingår, förutom du själv, underhållschef och 18 tekniker. Som Tekniker utför du kvalificerat förebyggande och avhjälpande underhåll på vår produktionsutrustning. Du arbetar både självständigt och i team, med felsökning samt förbättringsarbete, du deltar också i beredning och planering av underhållsarbetet. Du är intresserad av att fortbilda både dig själv, dina kolleger och produktionspersonal på vår produktionsutrustning. Tjänsten innebär skiftarbete.

Du har vad som krävs
Du har ett stort teknikintresse och är kvalitetsmedveten, och tycker om att arbeta efter standard och med en helhetssyn på våra processer Du jobbar gärna i team, men också självständigt under tidspress. Du är resultatorienterad och vill på bästa sätt bidra till att teamet och verksamheten når uppsatta mål. Att vara strukturerad och bra på att prioritera i pressade situationer, är en viktig förutsättning för att lyckas i jobbet. Du har yrkeshögskoleutbildning med inriktning mot underhåll, mekanik, el, automation eller motsvarande. Du har erfarenhet av underhållsarbete, goda kunskaper i Officepaketet, svenska och engelska i tal och skrift. Dokumenterad underhållskunskap och kunskaper i AMOS Business Suite är meriterande.

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Kontakta Underhållschef Kia Eshraghi, tel. 010-436 53 90, om du vill veta mer om arbetet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

15-02-2020 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Sidst opdateret: 23-01-2020 20:30