Terminalarbetare Natt Termo, Sundsvall

Top Link Image

PostNord Termo AB är ett dotterbolag till PostNord Sverige AB som bedriver dagligvarulogistik i Sverige. Vi söker nu en terminalarbetare som kan och trivs med att arbeta natt.

Bli en del av vårt team
Du kommer att arbeta med att ta emot, kontrollera och förbereda gods för vidare transport.

Du har vad som krävs
Du är självständig, noggrann och ansvarstagande och du behärskar svenska i tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet från terminalarbete och van att arbeta natt. Erfarenhet inom logistikbranschen är också en fördel. Du måste ha B-körkort och truckkort -, A1-4, B1-4 för att kunna arbeta hos oss.

Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Tjänsten är på deltid, 60 %. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Vill du veta mer, kontakta produktionschef, Håkan Anshammar, tel. 010-437 2852 eller hakan.anshammar@postnord.com Vi rekryterar löpande så välkommen med din ansökan så snarast som möjligt. 

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

28-02-2020 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Sidst opdateret: 19-02-2020 21:30