Transportplanerare, Veddesta Järfälla

Top Link Image

Hjälp oss att öka effektiviteten och kvaliteten i vår logistikdistribution!

Bli en del av vårt team
På logistikterminalen i Veddesta sorterar och transporterar vi paket, styckegods och pall till ombud, företag, privatpersoner och andra enheter inom PostNord. Nu söker vi en Transportplanerare som kan bidra till att öka precisionen, fyllnadsgraden och optimeringen i våra tunga transporter. Genom dialog med kunder, säljare, trafikledare och chaufförer bygger och förnyar du våra leveransplaner utifrån säsong och volym. Tillsammans med lokala chefer gör vi analyser och tar fram strategier för att möta omvärldens krav på våra leveranser. Vårt team präglas av framåtanda och att det är tillsammans som vi verkligen kommer att kunna göra skillnad.

Du har vad som krävs
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom distributions- och logistikbranschen. Du ska ha vana av att planera och optimera transporter med hög kvalitet och precision. Du ser vart och vad i kedjan som driver kostnader och har handlingsplanen för att minska dem. Du ska ha högskoleutbildning eller annan relevant utbildning som vi finner likvärdig inom transportplanering, transportekonomi, logistik eller supply chain. Jobbet kräver god analytisk förmåga och mycket goda kunskaper i Excel. Du tar ansvar genom att utveckla verksamheten, ta fullt ägarskap och genomföra förbättringar. Du levererar också värde genom att förstå och agera utifrån kundernas behov, göra prioriteringar och ta ansvar för helheten. Som Transportplanerare tillhör du terminalens ledningsgrupp, du rapporterar till Terminalchefen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Om du har frågor om tjänsten vänligen kontakta terminalchef Piotr Jagiello, Tel 010-436 00 28. Ansökningar utvärderas löpande.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

08-12-2019 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Sidst opdateret: 08-12-2019 21:30