Verksamhetsstöd / Regional koordinator, Veddesta

Top Link Image

PostNord Sverige Produktion söker en erfaren koordinator/verksamhetsstöd till en nyckelroll i den regionala staben. Här får du chans till utveckling, ett självständigt och ansvarsfullt arbete i en organisation präglad av förändringskraft, god gemenskap och hög energi.

Bli en del av vårt team
I rollen som verksamhetsstöd/regional koordinator arbetar du i nära samarbete med regionchefen och rapporterar direkt till henne. Du kommer att delta i och driva planering och genomförande av aktiviteter i regionen, skapa informationsmaterial, koordinera och hålla samman mötesplanering och agendor, samt i övrigt stödja regionchefen i det regionala ledningsarbetet. Du ansvarar för behörighetsadministration och rapportering inom olika områden. Ett viktigt uppdrag blir att självständigt driva uppbyggnad, implementation och upprätthållande av den regionala informations- och dokumentationsstrukturen.

Du har vad som krävs
Detta är en spännande och ansvarsfull roll där du får chansen att fortsätta utvecklas som den administrativa talang du är. Som person har du förmåga att arbeta både självständigt och i team. Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av att skapa systematisk informationsstruktur i en verksamhet där noggrannhet krävs, samt av att koordinera möten och event med hög effektivitet och servicekänsla. Du har gymnasieexamen, kombinerad med erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete. Du har mycket stor vana av arbete med Officepaketet och andra verksamhetsstödjande system, verktyg och applikationer, gärna Sharepoint, Teams eller motsvarande. I jobbet förväntas du kunna skapa skriftligt informationsmaterial med den tonalitet och det ordförråd som situationen kräver, din kommunikativa förmåga kommer att vara till din fördel. Vi söker dig som kan tala och skriva både engelska och svenska obehindrat.

Vi levererar
Tillsammans med oss har du möjlighet att utvecklas med omväxlande och utmanande uppgifter, du kommer att arbeta tillsammans med engagerade och driva kollegor. Vi välkomnar dig som, liksom vi, ser olikheter som en styrka och att det bidrar till ett bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Vill du veta mer om jobbet så kontakta Caroline Öfverstedt på tfn 073-079 6270. Skicka gärna in din ansökan direkt, urval sker löpande.  

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

23-02-2020 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Sidst opdateret: 18-02-2020 22:30