Utvecklare .NET

Top Link Image

Attraheras du av att få arbeta i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö i ett av nordens ledande företag inom digital kommunikation? Har du ett brinnande intresse för vad den digitala transformationen skapar? Då ska du söka till PostNord Strålfors Nordic IT.

Som utvecklare hos oss kommer du att arbeta med utveckling och förvaltning av standardsystem och kundunika applikationer. Du kommer att använda och vara med och utveckla företagets IT-strategi samt delta i arbetet mot en tjänstebaserad arkitektur.

Vi vänder oss till Dig som har

  • Minst 3 års erfarenhet som utvecklare
  • Goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta med Microsofts utvecklingsmiljö Visual Studio, Databaser/Entity Framework och .NET/C-sharp
  • God förmåga att kommunicera, såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska
  • En relevant akademisk utbildning inom IT på högskola eller universitet

Det är meriterande med vana att arbeta agilt samt att ha erfarenhet av testdriven utveckling. Även erfarenhet av att arbeta med systemintegrationer, användbarhet och användargränssnitt är meriterande.

Du har vad som krävs

Du som person är en lagspelare som trivs att arbeta i team. Du är intresserad av programmering och problemlösning samt gillar att ta initiativ. Du är även lyhörd och har en förmåga att finna rationella lösningar. I din roll är det viktigt att vara utåtriktad, social och leveransorienterad.  

Vi erbjuder dig

En kreativ miljö med erfarna kollegor. Systemen som du kommer arbeta med erbjuder våra kunder effektiva omnikanallösningar och smart digital kommunikation. Du kommer att ställas inför tekniska utmaningar som är både stimulerande och lärorika.

Strålfors arbetar för människors lika värde och ser gärna en mångfald av sökanden.

Anställningsform

Tillsvidareanställning på heltid.

Din placeringsort

Alingsås

Du är välkommen med din ansökan till

Jessika Andersson

Team Manager Business Application Development B2C

Mail: jessika.andersson@stralfors.se, Telefon: 072- 228 33 63

Sista ansökningsdag

4/30/2019 Ansök

Om oss

PostNord Stralfors utvecklar och erbjuder kommunikationslösningar som ger företag med många kunder och leverantörer helt nya möjligheter till mer personliga och starkare kundrelationer. Vi erbjuder en digital plattform som möjliggör sömlös kommunikation oberoende av vilken kanal mottagaren efterfrågar. Fokus för arbetet är att skapa en positiv upplevelse för våra kunders konsumenter.

PostNord Strålfors ingår i PostNord-koncernen,  den  ledande kommunikations- och  logistikkoncernen i Norden. PostNord Strålfors har verksamhet i fyra länder och har cirka 700 anställda och en  omsättning på drygt 2 miljarder (2018).

Last updated: 3/26/2019 4:32 PM