Afdelingsleder til videokodningen i Pakketerminal Aarhus

Top Link Image

SKAL DU VÆRE MED TIL AT ERBORE LOGISTIKMARKEDET?

Bliv en del af fremtidens stærkeste logistikvirksomhed

Vi er på jagt efter en afdelingsleder til at lede og udvikle vores afdeling for Videokodning med beliggenhed i Aarhus. Jo før du er klar til at starte – des bedre, så du kan blive en del af holdet, og være med til at komme i mål med Danmarks største virksomhedstransformation.

I Videokodningen har vi det samlede ansvar i PostNord Danmark for at behandle forsendelser, der ikke maskinelt kan aflæses på sorteringsanlægget. Vores vigtigste opgave er derfor at sikre hurtig og effektiv tilretning, så forsendelserne kan komme videre i systemet, til distribuering og levering hos vores kunder.
 
En spændende og bred opgaveportefølje
 
Du vil få ansvaret for et team af 80 top-engagerede medarbejdere samt et stærkt team af supervisorer og driftskoordinatorer til at bistå med den daglige driftsstyring, bemandingsplanlægning og øvrige ad hoc opgaver. Vores produktion er aktiv over hele driftsdøgnet, hvor medarbejderne møder ind fordelt over hele døgnet med størst koncentration i formiddags- og aftenleddet.Du vil i høj grad selv have mulighed for at tilrettelægge din arbejdstid i løbet af driftsdøgnet, som giver et gensidigt behov og mulighed for stor fleksibilitet.
 
Som en del et dit lederskab har du sans for udvikling og optimering af arbejdsgange, så vi får skabt et effektivt produktionsflow med trimmede processer. Udover den daglige ledelse vil din dag byde på en stor kontaktflade med samarbejdspartnere på bl.a. Terminalerne for at sikre den bedste og billigste drift. Jobbet indebærer også administrative opgaver som bl.a. opfølgning på en række KPI’er, samt afholdelse af ansættelsessamtaler, tavlemøder, performancesamtaler mv. 
 

Du vil indgå i en ledergruppe med 6 driftsledere i hhv. Aarhus og Aalborg, der har ansvaret for pakkesorteringen- og distribueringen, hvor vi i teamet har et tæt samspil, der er altafgørende for vores fælles succes.

Klart drive og stærk vindermentalitet

Du motiveres af at have stor indflydelse på udvikling af driften, så den kan imødekomme fremtidens opgaver og behov. Du er stærk til at analysere og iværksætte udvikling i form af driftsoptimeringer, styringsværktøjer o. lign til gavn for forretningsudviklingen.

Du er kendetegnet ved dit høje ambitionsniveau, vindermentalitet og gode energi, der smitter af på dine opgivelser.

Du formår at skabe overblik og sikrer altid et end-to-end perspektiv. Du sikrer en tydelig kommunikation med dine omgivelser, ligesom du er klar på at tage ansvar og træffe hurtige og gode beslutninger, også når der er pres på.

Du har min. 2-3 års ledelsesmæssig erfaring fra en logistik, transport, produktionsvirksomhed og/eller erfaringer fra et callcenter –understøttet med relevant lederuddannelse. Herudover vil det være en fordel med stærke IT kompetencer indenfor officepakken og generel IT-tække.

Vi leverer

Ansættelse sker efter Overenskomsten med 3F for arbejdsledere og specialister m.fl.

Mennesker med forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen.

Vi tilbyder et attraktivt job, som du i høj grad selv er med til at forme gennem engagement, vilje og faglig viden.

Adressen vil være PostNord Danmark, Aarhus Terminal, Stokagervej 10, 8245 Risskov.

Sådan søger du

Send din ansøgning nedenfor hurtigst muligt og senest den 23. oktober 2019.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Regionschef, Parcel Operation Nordjylland, Bo Klinkby på telefon +45 29371790

 

Ansøgningsfrist:

10/23/2019 Ansøg
Last updated: 10/15/2019 1:30 PM