Bemanninsgplanerare, Västerås

Top Link Image

Är du en kvalitetsmedveten, strukturerad och lösningsorienterad person som vill utvecklas i en roll som bemanningsplanerare där din förmåga att se till helheten och samarbetsvilja kommer att komma väl till pass.

Bli en del av vårt team
Kundservice består av ca 400 medarbetare fördelat på 19 team som besvarar privat och företagskunder via telefon, e-mail, chat och sociala medier. Som Bemanningsplanerare tillhör du ett team av bemanningsplanerare och trafikledare, som arbetar med att planera och fördela arbetet på Postnords kundservice. Huvudansvaret i din roll är att bemanningsplanering genom prognostisering och schemaläggning. Du skapar prognoser, skapar schemaläggning i bemanningssystemet Teleopti, upprättar semesterplaner och samordnar tidsplanering av utbildningar. I rollen ingår även att ta fram daglig och månadsvis avvikelserapportering.

Du har vad som krävs
För att trivas i rollen arbetar du proaktivt, är lösningsorienterad, har initiativförmåga och drivs av att leverera i tid med hög kvalitet. Du har lätt för att arbeta självständigt samtidigt som du är bra på att samarbeta med olika intressenter. Vidare är du ansvarstagande, analytisk och har förmågan att se helheten utan att missa några detaljer. Vi ser att du är strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du har goda kunskaper inom bemanningsplanering och har tidigare arbetat i Teleopti.

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker i enlighet med kollektivavtal.

Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta Anders Alfredsson,  anders.alfredsson@postnord.com.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

2/21/2020 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 2/18/2020 9:30 PM