Bildisponent til PostNord Logistics A/S i Taulov

Top Link Image

Har du stærke forhandlingsevner og sans for effektiv disponering?

Bliv en del af vores stærke disponeringscenter

PostNord Logistics A/S oplever kundetilgang og volumenvækst på pakke-, gods- og logistikområdet i Danmark og Norden. Derfor gearer vi nu op og søger nye dygtige bildisponenter til vores disponeringscenter i Taulov.

Udover den daglige disponering af transporter nationalt og mod Norden vil din dag byde på en stor kontaktflade med kunder, chauffører og vognmænd. For os er det afgørende, at vi kan levere disponering og trafikstyring, der overgår kundernes forventninger. Det gør vi kun ved altid at sikre stærkt købmandskab kombineret med løbende udvikling af nye og eksisterende biltrafikker.  

Opstart vil være snarest muligt.

Du ved, hvad der skal til

Vi søger en uddannet speditør med erfaring i bildisponering – gerne fra en lignende stilling. Som person er du profitorienteret, og besidder gode forhandlingsevner, så vi altid sikrer den bedste aftale til gavn for forretningen. Du er kommunikativt stærk, og formår at opbygge et bredt netværk i og udenfor organisationen.

Vi leverer

PostNord Logistics A/S tilbyder et spændende job i en virksomhed med rige muligheder for personlig udvikling.

Du vil blive ansat efter Industriens Funktionæroverenskomst med løn efter kvalifikationer. Din arbejdsplads vil være på Taulov Pakketerminal, Stakkesvang 15, Taulov, 7000 Fredericia

Sådan søger du

Send din ansøgning nedenfor hurtigst muligt. Opslaget lukkes, når der er kommet tilstrækkeligt med ansøgere.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Traffic manager, Michael Rode på telefon +45 43 23 01 18

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Ansøgningsfrist:

12/20/2019 Ansøg
Last updated: 12/7/2019 12:00 PM