Business Controller, Jönköping

Top Link Image

Som Business Controller ingår du i enheten Business Control Operations inom Ekonomi & Finans för PostNord Sverige. Placering är på kontoret i Jönköping.

Bli en del av vårt team
Som Business Controller för region Öst är din huvudsakliga arbetsuppgift att stödja ledningen i controllingrelaterade frågor. Du ingår i ett controllingteam om åtta personer som arbetar verksamhetsnära med produktionsverksamhet. I rollen gör du analyser och nyckeltalsuppföljningar med fokus på kostnadssidan, arbetar med planering, prognoser och run-rate m.m. Du ingår i den regionala ledningsgruppen och rapporterar till Chef Business Control Operations. PostNord har moderna ekonomiprocesser och arbetar ständigt med utveckling och förbättring.

Du har vad som krävs
Vi söker dig som har analytisk förmåga, strategiskt tänkande och som ser sambanden mellan verksamhet och siffror. Du drivs av att leverera i tid med hög kvalitet, arbetar självständigt och tar initiativ. Du har även förmågan att presentera komplext innehåll på ett tydligt sätt samt trivs med att samarbeta.
Du har högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi alternativt motsvarande kompetens. Som ett led i vår strävan att automatisera och effektivisera våra arbetsprocesser satsar vi på utveckling av våra BI-verktyg. Om du har erfarenhet av utveckling av Qlikview eller liknande BI-verktyg är det mycket meriterande.

Vi levererar
Du kommer till ett ambitiöst team med goda utvecklingsmöjligheter i ett stort företag med varierad verksamhet. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför att vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Vi drivs av mottot Vi kan, vi vill, vi vågar, vi levererar!

Ansök
I denna rekrytering samarbetar vi med Experis AB. Registrera ditt CV på www.experis.se och klicka på "Ansök". Vid frågor är du välkommen att kontakta Eva Ekdahl på 033-237049. Ansökningsprocessen startar under juli månad, intervjuer kommer sedan hållas i början av augusti.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

ANSÖK

Sista ansökningsdag

8/7/2019

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 7/3/2019 1:30 PM