Business Controller, Solna

Top Link Image
­

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark.

Bli en del av vårt team
Du kommer att jobba i en grupp som har det samlade controllingansvaret för Försäljning inom PostNord Sverige. Du blir del av ett kompetent team om fem personer och rapporterar till Chef Business Control Försäljning. Fokus i rollen är att vara ett affärsnära stöd till en av PostNords försäljningskanaler. Du arbetar med budget, prognos och avvikelseanalyser samt bidrar med analyser som driver affären framåt. Vidare bidrar du i affärsplanearbetet och analyserar affärsläget. I rollen finns ett stort utrymme till lärande och att successivt ta sig an ett större ansvar. Du kommer till ett bolag med moderna ekonomiprocesser som jobbar med ständig utveckling och förbättring.

Du har vad som krävs
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta som controller och som vill fortsätta utvecklas i rollen som Business Controller i en spännande verksamhet. Förutom ditt intresse för siffror, motiveras du av att samarbeta och interagera med andra. Du är kvalitetsorienterad och van att leverera mot deadlines. Vidare är du utåtriktad och kommunikativ och är duktig på att presentera komplext innehåll på ett pedagogiskt sätt. Du har en högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi alternativt motsvarande kompetens. Som ett led i vår strävan att automatisera och effektivisera våra arbetsprocesser satsar vi på utveckling av våra BI-verktyg. Vi ser erfarenhet av utveckling av Qlikview eller liknande BI-verktyg som mycket meriterande.

Vi levererar
Du kommer till ett ambitiöst team med goda utvecklingsmöjligheter i ett stort företag med varierad verksamhet. Vi erbjuder konkurrensmässiga löne- och anställningsvillkor och sitter i ljusa lokaler med träningsmöjligheter i anslutning till arbetet. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
I denna rekryterings samarbetar PostNord med Experis Finance. Vill du veta mer om jobbet så kontakta rekryteringskonsult Therese Rocafort Svensson på telefon 08-7362877. Urvalsprocessen sker löpande och därför är det viktigt att du skickar in din ansökan snarast.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

ANSÖK

Sista ansökningsdag

3/20/2019

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 3/7/2019 7:00 AM