Butiksplanerare, Solna

Top Link Image

Är du intresserad av att projektleda postlösningar och är bra på att planera yta i butik på ett effektivt sätt? Då har vi jobbet för dig!

Bli en del av vårt team
Du blir en del av ett engagerat team. Du arbetar med att projektleda och verkställa förändringar vid nyetableringar och ombyggnationer hos PostNords serviceställen. Du säkerställer att både nyetableringar och ombyggnationer genomförs kostnadseffektivt och affärsmässigt hos våra ombud. I din roll etablerar du goda relationer med olika intressenter såsom leverantörer, hantverkare, handlare, projektledare hos partners och PostNords ombudsansvariga.

Du har vad som krävs
För att trivas i rollen är du kundorienterad och affärsinriktad. Du är kostnadsmedveten och har förmågan att affärsmässigt projektera, planera och koordinera. Du har förmåga att förstå byggplaner och ritningar samt har en viss kunskap om byggteknik. Vidare är du strukturerad och bra på att skapa goda relationer. Du har gymnasieutbildning, körkort B och kunskap om detaljhandel. Du har vana av projektledning. Att du har goda kunskaper inom Officepaketet och i svenska och engelska, både i tal och skrift ser vi som en självklarhet. Det är ett plus om du kan SketchUp. Liknande uppdrag inom handeln är meriterande.

Vi levererar
Vi erbjuder en kunskapsintensiv miljö, med lång erfarenhet inom vår bransch. Vi sitter i ljusa lokaler med träningsmöjligheter i anslutning till arbetet. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Vill du veta mer om jobbet, kontakta Teija Nilsson, Teamchef Partneraffär Retail på telefon 010-436 3958. Vi behandlar ansökningar löpande.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

2/28/2019 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 2/15/2019 5:00 PM