Digital Advisor til PostNord i København

Top Link Image

Bliver du motiveret af at arbejde med digitalisering i en stor organisation i hastig forandring? Er du en af de fremmeste kompetencer inden for digitalisering og nye forretningsmodeller? Vil du arbejde med at drive nye, kundeorienterede løsninger frem?

Bliv en del af vores team

Vi søger lige nu en stærk Digital Advisor til at facilitere og drive digitale initiativer på tværs af vores nye digitale enhed i PostNord Danmark - en professionel og praktisk orienteret rådgi-ver, der kan bruge sine kompetencer indenfor digitalisering og forretningsudvikling til at levere digitale løsninger, der understøtter virksomhedens kunder nu og i fremtiden.

I teamet arbejder vi på tværs af den danske organisation for at udvikle og implementere digitale løsninger, så samarbejde er helt centralt. Udviklingspotentialet er stort – dine ambitioner og kompetencer er begrænsningen!

Du har hvad der skal til

Du trives med at arbejde i en virksomhed i hurtig og konstant forandring. Du er vellidt og an-erkendt som en skarp kompetence indenfor digitalisering og innovation. Du har en stærk forretningsforståelse og tager naturligt ansvar for dine opgaver.

Du har analytiske evner og forstår at konvertere ideer til konkrete forslag. Du ved, hvordan du på en god måde involverer dine omgivelser og du trives med at arbejde selvstændigt og samtidig være del af et hold. Samtidig er du en dygtig formidler med evnen til at gøre kom-pleks information enkel og til at kommunikere på alle niveauer i en stor organisation.

Faglige kvalifikationer:
     • Mindst 4 års erfaring fra et lignende job
     • Uddannelse på kandidatniveau, gerne suppleret med yderligere uddannelse (f.eks.          MBA)
     • Erfaring med digital forretningsudvikling
     • Erfaring med bred varetagelse af interessenter og relationer
     • Flydende mundtligt og skriftligt i dansk og engelsk

Vi leverer

Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed med en ambitiøs forretningsstrategi, hvilket medfører løbende forandringer og muligheder for, at den rette person kan sætte sit præg på job og forretning.

Stillingen er med start snarest muligt og er placeret på PostNord Danmarks landekontor på Hedegaardsvej 88, 2300 København S (lige ved Femøren Metrostation).

Afhængig af uddannelse sker ansættelse efter AC-overenskomsten eller Industriens Funktionæroverenskomst samt lokalaftaler i Post Danmark vedr. HK/Post & Kommunikation.

Mennesker med forskellige baggrunde arbejder hos os. Du vil derfor være en del af en mangfoldig arbejdsplads, som bidrager til bedre resultater for forretningen.

Sådan søger du

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Chief Digital Officer Henrik Malling på mobil +45 20 25 96 03.

Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning med det samme – og senest mandag den 17. juni 2019.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ansøgningsfrist:

6/17/2019 Ansøg
Last updated: 6/16/2019 5:30 PM