Distributionsområdeschef, Skövde

Top Link Image

PostNord Sverige - Produktion, befinner sig i en mycket spännande förändringsresa och söker nu en Distributionsområdeschef till Region Öst med placering i Skövde.

Bli en del av vårt team
PostNords framgång är helt beroende av skickliga chefer och engagerade medarbetare. Vi söker nu en Distributionsområdeschef som vill vara med och leda region Östs Distributionsområde för Brev och Logistik. I rollen som Distributionsområdeschef har du ett övergripande ansvar för all produktionsverksamhet inom ditt område. Som Distributionsområdeschef är du navet i Distributionsområdets arbete för att bli mer kund- och lönsamhetsorienterade, med uppgift att stärka ansvars- och servicekänslan inom ditt distributionsområde. Du kommer att ställas inför utmaningar som är både stimulerande och lärorika. I denna centrala roll har du många kontaktytor internt såväl som externt, inom andra delar av organisationen samt ut mot kund. Du har en mycket god förmåga att agera i relationer med kunder samt har en mycket god samarbetsförmåga. Vi värderar din uthållighet och stabilitet högt. Du är lugn och kontrollerad i stressade situationer samt förblir motiverad och effektiv.

Du har vad som krävs
Vi söker dig med goda chefs- och ledaregenskaper och som bedriver ett modernt chefs- och ledarskap. Du har erfarenhet av att jobba i komplexa strukturer och av att arbeta i bolag med nordiska och/eller internationella företagskulturer. Erfarenhet av förändringsledning är meriterande. Som person drivs du av samverkan och att aktivt utveckla vårt kund- och lönsamhetsfokus i hela verksamheten. Du har flerårig erfarenhet av liknande arbete, gärna från större produktionsenheter med fullt resultatansvar. Du har erfarenhet av att vara chef för chefer och att leda genom andra. Din personlighet är viktig och vi söker dig som vågar ta initiativ, har starkt kund/resultatfokus och förmåga att motivera och engagera medarbetare. Vidare har du en relevant högskoleutbildning, gärna med inriktning mot logistik, teknik eller ekonomi samt behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi levererar
PostNord har stort fokus på kundupplevelsen för både kunder och mottagare. Du kommer till ett ambitiöst team med goda utvecklingsmöjligheter i ett stort företag med varierad verksamhet. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför att vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Vi drivs av mottot Vi kan, vi vill, vi vågar, vi levererar!

Ansök
I denna rekrytering samarbetar vi med Experis AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta Eva Ekdahl på 033-237049, alternativt Caroline Magnusson på 033-487976. Ansökningsprocessen startar under juli månad, intervjuer kommer sedan att hållas löpande.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

ANSÖK

Sista ansökningsdag

8/31/2019

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 7/25/2019 9:00 AM