Extra Chaufför C/CE, Skellefteå

Top Link Image

Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team
Nu söker vi chaufförer för arbete med distribution och inhämtning av brev, paket och pall. Hos oss blir du en del av ett team med stark lagkänsla, stort fokus på samarbete och där kunden alltid har högsta prioritet. Som den första och sista länken till våra kunder är din servicekänsla och förmåga att samarbeta extra viktig, kunden ska alltid känna att kontakten med PostNord är positiv. Utöver intresse för kunden är det meriterande om du har erfarenhet av distribution. Arbetet innehåller en hel del tunga moment så fysisk styrka är en fördel. Även stresstålighet är en fördel med tanke på att du har ett stort antal kundstopp varje dag och får även nya uppdrag under dagen.

Du har vad som krävs
Det är ett krav att du har C- eller CE-körkort, YKB och att du behärskar svenska i tal och skrift. Meriterande om du har truckkort och ADR. Vi ser gärna att du har utbildning på gymnasienivå. Du tränar regelbundet och tar stort ansvar för din egen hälsa då arbetet periodvis är mycket fysiskt krävande. Våra kunder upplever dig som positiv och professionell och du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig.

Vi levererar

Tjänsten är en extraanställning och anställning sker enligt kollektivavtal. Behovet finns redan nu och under vår och sommar 2019. Du får en grundlig introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Hos oss får du en trygg anställning där vi säkerställer lag- och avtalsefterlevnad. Som medarbetare i PostNord har du även förmåner som omfattar både ditt arbetsliv och din fritid. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök

Vill du veta mer om jobbet så kontakta Jonas Blom på telefon 010 - 436 66 76. Urval görs löpande.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag

1/15/2019 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 12/7/2018 2:30 PM