Extra Terminalarbetare PostNord Termo AB, Sundsvall

Top Link Image

PostNord Termo AB är ett dotterbolag till PostNord Sverige AB som bedriver dagligvarulogistik i Sverige. Vi söker nu två stycken terminalarbetare som vill arbeta extra vid behov hos oss på natten.

Bli en del av vårt team
Du kommer att arbeta med att ta emot, kontrollera och förbereda gods för vidare transport.

Du har vad som krävs
Du är självständig, noggrann och ansvarstagande och du behärskar svenska i tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet från terminalarbete, van att arbeta natt samt erfarenhet av truckkörning. Erfarenhet inom logistikbranschen är också en fördel. Truckkort är ett krav.

Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Vill du veta mer, kontakta produktionschef, Andreas Kotermajer 010-437 2806 andreas.kotermajer@postnord.com

Vi rekryterar löpande så välkommen med din ansökan så snarast som möjligt.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

2/17/2019 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 2/17/2019 12:30 AM