Gruppledare HUB, Västra Frölunda

Top Link Image

Vill du växa i rollen som ledare där din kommunikativa förmåga och samarbetsvilja kommer väl till pass? Är du kvalitetsmedveten och målfokuserad samt brinner för att motivera dina medarbetare?

Bli en del av vårt team
Västra Frölunda är en del av distributionsområde Frölunda/Mölndal och är i en utvecklande fas med centralisering och implementering av depå Majorna under våren 2019. I rollen som gruppledare jobbar du nära produktionschefen och tillsammans leder ni och följer upp den dagliga verksamheten utifrån fastställda planer samt att du stöttar i den dagliga kommunikationen genom att exempelvis hålla tavelmöten och vid behov prioritera och fördela resurser. Du kommer att arbeta tillsammans med chefen med bemanning och verksamhetsplanering och ingår också i den dagliga produktionen.

Du har vad som krävs
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda medarbetare och har en förståelse för vilka krav och förväntningar våra kunder har på vår verksamhet. Du gillar att leda och är duktig på att kommunicera både internt och externt. Som person är du ordningsam och noggrann. Du har en mycket god förmåga att självständigt planera, prioritera och genomföra ditt arbete. Du som gruppledare arbetar nära produktionschefen och tillsammans leder och följer ni upp den dagliga verksamheten, prioriterar och vid behov omfördelar resurser. Du har goda kunskaper i Officepaketet. Körkort med minst B-behörighet är ett krav.

Vi levererar
Vi erbjuder en spännande miljö med många utvecklingsmöjligheter. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Kontakta Ronny Nordlander, 010-436 1813 om du vill veta mer om arbetet. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

12/16/2018 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 12/10/2018 12:00 AM