Gruppledare, Nässjö

Top Link Image

Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team
Nu söker Nässjö Brevterminal en gruppledare till Uppsamling Normal/Spridning Ekonomi. Som gruppledare kommer du tillsammans med övriga gruppledare och produktionschefer att vara en viktig del i att skapa en effektiv och attraktiv arbetsplats som bygger på delaktighet och arbete i team. Du kommer vara delaktig i att driva den dagliga driften i ett nära samarbete med produktionschef och andra gruppledare, men även arbeta i produktionen. Arbetstiderna är förlagda på varannan vecka dagtid och varannan vecka kvällstid, men kan komma att ändras beroende på produktionen. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, vi tillämpar sex månaders provanställning.

Du har vad som krävs
Vi söker dig som har viljan av att leda medarbetare och har en förståelse för vilka krav och förväntningar våra kunder har på vår verksamhet. Du gillar att leda och är duktig på att kommunicera både internt och externt. Som person är du ordningsam och noggrann. Du har en mycket god förmåga att självständigt planera, prioritera och genomföra ditt arbete. Du leder och följer upp den dagliga verksamheten utifrån fastställda planer, prioriterar och omfördelar resurser vid behov. Du stöttar produktionschefen i den dagliga kommunikationen genom att till exempel löpande kommunicera information och hålla tavelmöten för arbetsgruppen.

Vi levererar
Du får en grundlig introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Som medarbetare i PostNord har du förmåner som omfattar både ditt arbetsliv och din fritid. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Vill du veta mer om jobbet så kontakta produktionschef Eva-Lotta Andersson eva-lotta.andersson@postnord.com, 010-436 2555. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att rekryteringen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka din ansökan snarast. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

2/21/2019 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 2/15/2019 2:00 PM