Gruppledare, Veddesta Järfälla

Top Link Image

Är du en kvalitetsmedveten och kundfokuserad ledare där din kommunikativa förmåga och goda samarbetsvilja kommer att komma väl till pass?

Bli en del av vårt team
På logistikterminalen i Veddesta sorterar och transporterar vi paket, styckegods och pall till ombud, företag och andra enheter inom PostNord, vi har verksamhet 24/7. Nu söker vi en Gruppledare till vår paketsortering. Du kommer vara delaktig i att driva den dagliga driften i ett nära samarbete med produktionschef och andra gruppledare, men även arbeta i produktionen. Arbetstiden är natt, tjänsten är 100%.

Du har vad som krävs
Vi söker dig som har viljan av att leda medarbetare och har en förståelse för vilka krav och förväntningar våra kunder har på vår verksamhet. Du gillar att leda och är duktig på att kommunicera både internt och externt och tillförsäkrar att arbetsgruppen är motiverad och utbildad. Som person är du ordningsam och noggrann. Du har en mycket god förmåga att självständigt planera, prioritera och genomföra ditt arbete. Du leder och följer upp den dagliga verksamheten utifrån fastställda planer, prioriterar och omfördelar resurser vid behov. Du stöttar produktionschefen i den dagliga kommunikationen genom att till exempel löpande kommunicera information och hålla tavelmöten för arbetsgruppen. Du ska ha erfarenhet av att arbeta inom distributions- och logistikbranschen.

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Vill du veta mer om jobbet, kontakta produktionschefen Minna Windahl, telefon 073-093 8032

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

8/25/2019 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 8/20/2019 11:00 PM