Gruppledare/Bemanningsplanerare, Veddesta

Top Link Image

Är du en driven och engagerande ledare? Trivs du att arbeta administrativt och vara spindeln i nätet och vara länken mellan medarbetare och chef? Då söker vi dig!

Bli en del av vårt team
Vi söker 1 Gruppledare till Trafikledningen på Skåpbilsenheten som ansvarar för regionens paketleveranser med skåpbil. Tillsammans med Produktionschefen och de andra Gruppledare i Trafikledningen leder ni och följer upp den dagliga verksamheten. Som Gruppledare med inriktning bemanningsplanering så kommer du ha det främsta ansvaret för planeringen både på kort och långsikt samt schemaläggning för ca 75 medarbetare. Tjänsten innefattar även en hel del administrativt arbete så som avvikelsehantering, rapportering, rekrytering och bokning av konsulter.

Du har vad som krävs
Du gillar att leda människor och har modet att omfördela resurserna i våra processer och utmana nuvarande arbetssätt för att sträva efter bättre resultat än igår. Som person är du ansvarstagande, analytisk och har förmågan se helheten utan att missa några detaljer. Du har en mycket god förmåga att efter enhetens mål/strategier/budget planera, prioritera och genomföra ditt arbete självständigt samt tillsammans med teamet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Det är meriterande/krav om du har följande: B-körkort (krav), Erfarenhet från chaufförsyrket, Ledarerfarenhet – gärna från Logistik/terminal/transport, Goda kunskaper i MS Office -särskilt i MS Excel, Erfarenhet av bemanningsplanering.

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Vill du veta mer om jobbet, kontakta Produktionschefen Michelle Vicksell, 010-4362336 eller Joakim Larsson 010-4360492.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

2/29/2020 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 2/26/2020 12:00 PM