IT Processpecialist, Ljungby / Jönköping

Top Link Image

Är du en affärsdriven och målfokuserad person? Trivs du med att utveckla och förändra IT processer med fokus på effektivitet, kvalité och kundkrav. Tjänsten är inom Regional IT Region Ljungby/Jönköping i PostNord TPL.

Bli en del av vårt team
Vi är tio medarbetare i teamet och vi arbetar med att öka verksamhetens användande av implementerade funktioner och system. IT Processpecialist inom Region Ljungby/Jönköping arbetar med att utveckla och säkerställa att lösningarna uppfyller uppsatta mål, förväntningar och är funktionsmässigt och ekonomiskt lönsamma för företaget för att på så sätt ge bra service och säkra företagets konkurrenskraft på både kort och lång sikt, samtidigt som företagets kostnader kontrolleras och hålls nere. IT Processpecialisten är expert på de IT system som används inom regionens verksamhet och står för kunskap, erfarenhet och kontinuerligt tillägnande av kunskap kring ny funktionalitet.
PostNord TPL ansvarar för tredjepartslogistiken inom PostNord Sverige. PostNord TPL har verksamhet på sex orter i Sverige, Stockholm, Norrköping, Göteborg, Ljungby, Jönköping och Helsingborg. Våra värderingar är Hållbar, Affärsmässig, Pålitlig och Tillgänglig.  

Du har vad som krävs
För att trivas i rollen arbetar du proaktivt, har initiativförmåga och drivs av att leverera i tid med hög kvalitet. Du har lätt för att arbeta självständigt samtidigt som du är bra på att samarbeta med olika intressenter. Vidare är du kommunikativ och affärsmässig samt social och bra på att skapa goda relationer. Vi ser också att du är strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har god förståelse kring logistiktjänster och hur dessa produceras. Du har högskoleexamen med inriktning IT och/eller logistik eller motsvarande samt flerårig erfarenhet av IT- och/eller logistikverksamhet. Du har mycket goda kunskaper inom WMS, Astro och/eller BI. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt goda kunskaper inom Microsoft Office.

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Vi söker två IT Processpecialister med placering i Ljungby och Jönköping. Vill du veta mer om jobbet så kontakta Tobias Hultbäck på telefon 070-142 93 38.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

12/10/2018 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 12/9/2018 10:30 PM