Kundservicepersonal, Västerås

Top Link Image

Är du en kvalitetsmedveten, målfokuserad och motiverad person som vill utvecklas i en roll som kundservicemedarbetare där din kommunikativa förmåga och goda samarbetsvilja kommer att komma väl till pass.

Bli en del av vårt team
PostNord är i en spännande utvecklingsfas som innebär att vi kommer att utöka vårat kontor i Västerås med nya medarbetare till vår kundservice. Som medarbetare i kundservice kommer du att ha dagliga kontakter med våra privatkunder och företagskunder över telefon och mejl. Du kommer att arbeta i ett dedikerat och engagerat team där du har ansvar för att ge det bästa bemötandet till våra kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning med en tjänstgöringsgrad på 100 % med 6 månaders provanställning. Start efter överenskommelse.

Du har vad som krävs
Är serviceinriktad, lyhörd, noggrann, lösningsorienterad och har en god kommunikativ förmåga. Har god datorvana och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Drivs av att arbeta mot uppsatta mål och av att bli uppföljd kring dessa. Har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt. Är intresserad av att arbeta med människor och tycker om att möta dess olikheter. Trivs med ett stillasittande arbete i öppet kontorslandskap. Har fyllt 18 år, har en fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Kan arbeta varierande arbetstider schemalagda under kundtjänstens öppettider, vardagar mellan kl 07.45-19.15.
Att behärska norska, danska och/eller finska är meriterande. Det är även meriterande att ha tidigare arbetslivserfarenhet från kundservice, försäljning, reception eller motsvarande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker i enlighet med kollektivavtal.

Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta Jenny Kullbom via jenny.kullbom@postnord.com.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

2/13/2020 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 1/26/2020 10:30 PM