Lönerapportör, Veddesta

Top Link Image

Löneteamet i Veddesta är en av tre enheter som hanterar lönerapporteringen i PostNord Sverige sedan november 2018. En av våra medarbetare kommer att gå i pension under våren 2020 och vi söker nu hans efterträdare.

Bli en del av vårt team
Vi letar efter dig som är intresserad av ett stimulerande arbete där du får ta ansvar och aktivt utveckla arbetet med lönerapportering. Arbetsuppgifterna är i huvudsak att importera schema, avvikelser och bokningar från PIM-B samt att komplettera och kontrollera uppgifterna enligt fastställda rutiner i Heroma. I övrigt vara behjälplig och svara på chefers frågor kopplat till lönerapportering.

Du har vad som krävs
Du ska ha mycket god administrativ förmåga samt mycket goda datorkunskaper, framförallt i Officepaketet gärna med fokus på Excel. Du bör även ha en hög integritet samt god samarbetsförmåga, social kompetens och en utvecklad kommunikativ förmåga. Du behärskar obehindrat svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har en fullständig gymnasieutbildning. Meriterande är om du har kunskap om kollektivavtalet för Bransch kommunikation och PostNords villkorsavtal, samt har erfarenhet av att arbeta med lönerapportering i Heroma och PIM-B. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Vill du veta mer om jobbet så kontakta teamchef Anna-Karin Olsson 010-4360689.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

2/28/2020 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 2/28/2020 11:00 AM