Nordic Enterprise Architects, Solna

Top Link Image
­
­

Har du det som krävs och vill du vara med och sätta ditt avtryck i vår transformationsresa och logistikbranschen? Vi söker nu personer med rätt attityd som kan driva digitalisering inom hela vår Nordiska verksamhet. Vårt uppdrag är att göra livet enklare för våra kunder och medarbetare i deras vardag.

Bli en del av vårt team
Volymtillväxten är enorm och branschen genomgår en förändring i grunden och vi behöver accelerera vår digitala förmåga ytterligare. Idag arbetar vi med flexibla lösningar för våra medarbetare och kunder, nya digitala tjänster, nya affärsmodeller och morgondagens digitala affärsplattform men det räcker inte och vi kommer att göra mera. Här behövs du. Vi är idag ett litet starkt team som håller ihop vår transformation men måste nu förstärka oss bl.a. inom Cloud Transformation, Master Data Management, Big Data, ERP och lösningar för mobila tjänster.

 
 

Du har vad som krävs
Du arbetar i dag med verksamhetsförändring sprunget ur teknik och har erfarenhet av att leda människor. Du har förmåga att navigera i större organisationer, bygga interna nätverk, kommunicera med seniora intressenter från affärs/IT-sidan och kan skapa handlingsplaner som förankras och etableras. I praktiken betyder det strategi, teknik och innovation - nu och för framtiden

 

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss och vi har en internationell atmosfär. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. PostNord koncernen kan med sin storlek och bredd erbjuda intressanta utvecklingsmöjligheter inom områdena IT och verksamhet.

Ansök
I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis IT. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Pia Holmberg, 0703-14 68 66, pia.holmberg@se.experis.com. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

ANSÖK

Sista ansökningsdag

3/31/2019

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 3/19/2019 1:00 PM