Operativ chef, Göteborg

Top Link Image

PostNord Sverige - Produktion, befinner sig i en mycket spännande förändringsresa och söker nu operativ chef till Göteborg Lastbil.

Bli en del av vårt team
PostNords framgång är helt beroende av skickliga chefer och engagerade medarbetare. Därför söker vi dig som har ledarerfarenhet med förmågan att motivera medarbetare och som vill vara med och leda vår produktionsenhet för ”Lastbil”. Som operativ chef/produktionschef har du det övergripande ansvaret för verksamheten inom din produktionsenhet och arbetar verksamhetsnära i den dagliga driften. Du har personalansvar för ca 45 medarbetare samt gruppledare. Det är din uppgift att optimera och effektivisera verksamheten utifrån volym och bemanning samt arbeta med analyser och KPI:er kopplat till lastbilsverksamheten. I rollen utvecklar du samarbetet med våra kunder och underentreprenörer, hanterar avtal och uppföljning.

Du har vad som krävs
Vi söker dig som kommer från transport- eller logistikbranschen och som har erfarenhet av personal- och resultatansvar. Du är van att optimera och effektivisera processer samt drivs av att aktivt utveckla kund- och lönsamhetsfokus i verksamheten. Du är en trygg ledare med ett modernt ledarskap och har förmågan att engagera och motivera dina medarbetare. Din personlighet är viktig för oss och vi söker dig som vågar ta initiativ, stimuleras av att utveckla ihop med dina kollegor samt har en mycket god förmåga att samarbeta och agera i relationer med kunder.

Vi levererar
PostNord har stort fokus på kundupplevelsen för både kunder och mottagare. PostNord arbetar för människors lika värde och människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
I denna rekrytering samarbetar PostNord med Experis AB. För mer information kontakta rekryteringskonsult Eva Tiitso 0722-173238, eva.tiitso@se.experis.com eller Camilla Rippe 070-3770138, camilla.rippe@se.experis.com. Urval och intervjuer sker löpande.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

ANSÖK

Sista ansökningsdag

3/31/2019

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 3/19/2019 1:00 PM