Produktionschef, Nässjö

Top Link Image

Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team
Nu söker Nässjö Brevterminal en produktionschef till Uppsamling Normal/Spridning Ekonomi. I rollen som produktionschef tillhör du terminalens ledningsgrupp och arbetar nära övriga produktionschefer och gruppledare. I detta skift blir du en av två produktionschefer. Du rapporterar till terminalchef. Arbetstiderna är förlagda varannan vecka dagtid och varannan vecka eftermiddag/kvällstid, men kan komma att ändras beroende på produktionen.

Du har vad som krävs
Vi söker dig som har vana av att leda en verksamhet i förändring och har en förståelse för vilka krav och förväntningar våra kunder har på vår verksamhet. Du bör ha eftergymnasial utbildning samt god datorvana. Körkort B är ett krav. I din roll som chef är du tydlig i dina förväntningar, din återkoppling och i din kommunikation. Du involverar genom att visa tillit, delegera och skapa förutsättningar. Du tar ansvar genom att utveckla verksamheten, ta fullt ägarskap och genomföra förbättringar. Du levererar värde genom att förstå och agera utifrån kundernas behov, göra prioriteringar och ta ansvar för helheten.

Vi levererar
Du får en grundlig introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Som medarbetare i PostNord har du förmåner som omfattar både ditt arbetsliv och din fritid. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
jobbet, kontakta terminalchef Lars-Åke Fransson, 010-436 25 49 eller på lars-ake.fransson@postnord.com. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att rekryteringen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka din ansökan snarast. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

2/21/2019 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 2/12/2019 10:00 PM