Produktionschef HUB, Nässjö

Top Link Image

Är du en kvalitetsmedveten och målfokuserad ledare som vill växa i en roll som chef där din kommunikativa förmåga och goda samarbetsvilja kommer att komma väl till pass?

Bli en del av vårt team
Vårt ledarskap präglas av förändringsvilja och en förståelse för vart vi är på väg. Tillsammans formar vi en leveranskultur som innebär att vi säger vad vi ska göra, och gör vad vi säger. I rollen som produktionschef tillhör du distributionsområdets ledningsgrupp och arbetar nära övriga produktionschefer och produktionsledare samt distributionsområdeschefen. Nässjö distributionsenhet ingår i distributionsområde Jönköping som är en del av region öst. Som produktionschef samordnar du och följer upp den operativa verksamheten inom ditt område där du har fullt resultat- och personalansvar. Kontoret har cirka 45 anställda och två gruppledare som du tillsammans med driver din verksamhet. Genom kommunikativt och delaktigt ledarskap utvecklar du verksamheten och du skapar enighet kring vision och värderingar, för att lyckas med detta krävs ett aktivt arbete med att coacha och utveckla dina medarbetare.

Du har vad som krävs
Du är en kvalitetsmedveten och målfokuserad ledare som vill växa i en roll som chef där din kommunikativa förmåga och goda samarbetsvilja kommer väl till pass. Vi söker främst dig som har flerårig erfarenhet av ledarskap med goda resultat. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet. Som chef är du tydlig och du involverar. Du levererar värde och tar ansvar. 

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Vill du veta mer om jobbet så kontakta Cathrin Nehm på telefon 010-436 65 55. Vänta inte med att söka då intervjuer sker löpande och rekryteringsprocessen kan avslutas tidigare. 

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

8/18/2019 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 7/17/2019 10:30 PM