Regionchef Bud Öst & Norr, Stockholm

Top Link Image

PostNord Bud erbjuder kundunika och snabba transporter oavsett vart det ska - lokalt, nationellt eller internationellt. Bud kan leverera enstaka bud eller återkommande uppdrag oavsett storlek och vikt.

Bli en del av vårt team
Vi söker en kompetent chef och ledare för Bud i region öst/norr med placering Stockholm. Du gillar att jobba i högt tempo med korta ledtider. Tjänsten innebär att skapa kostnadseffektiv drift i kombination med hög kundservice. Du har personalansvar och leder den dagliga verksamheten i både regionerna. Du har även ansvar för samtliga underleverantörer. Du rapporterar till Sverigechefen Bud och ingår i ledningsgruppen

Du har vad som krävs
Som person är du en affärsmässig, ansvarstagande och resultatorienterad lagspelare. Du arbetar målorienterat och har förmågan att strukturera och prioritera arbetet. För att lyckas i rollen krävs ledarerfarenhet, analytisk förmåga och vara en tydlig kommunikatör. Du är bra på att bygga interna och externa relationer. Du är kundinriktad och kan marknaden samt löser dina arbetsuppgifter utifrån verksamhetens bästa och sätter ära i att skapa värde för kunden. Du har akademisk examen inom ekonomi/logistik eller motsvarande kunskaper. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. 

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Vill du veta mer om jobbet så kontakta Bea Lindberg, Chef Bud, 0709-80 00 13.  

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

9/20/2019 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 9/18/2019 5:30 PM