IT Servicedesk Agent, Köpenhamn

Top Link Image

Nu söker vi dig som är en driven och erfaren person som älskar att ge förstklassig service och IT-support.

Bli en del av vårt team
Servicedesken består av kunniga team av dansk- och svensktalande medarbetare, och vi behöver bli fler. Vi ger service och support till kollegor inom PostNord och till samarbetspartners inom hela Norden. Arbetsplatsen finns på Hedegaardsvej 88, 2300 Köpenhamn S (två t-banestationer från Kastrup)

Du har vad som krävs
I rollen som Servicedesk Agent ger du first-line support via telefon och mail. Du registrerar ärenden på engelska i vårt ärendehanteringssystem, HP Service Manager. Vidare felsöker och löser du problem med PostNord-specifika system, samt följer upp och kvalitetssäkrar lösta ärenden. Vi har framgång i vårt arbete tack vare ett nära samarbete med PostNords leverantörer och andra avdelningar inom koncernen i samtliga nordiska länder.
Du talar och skriver obehindrat på engelska, svenska och/eller danska och har erfarenhet av IT. Det är en merit men inte ett krav om du talar och skriver på både svenska och danska. Som individ är du positiv och prestigelös och har utmärkta analytiska färdigheter och en bra förmåga att fånga och dela med dig av information och kunskap. Du har tidigare jobbat med telefonsupport och har en bra känsla för service. Ibland händer mycket samtidigt, och det hanterar du bra med ett pragmatiskt och lösningsorienterat arbetssätt. Du förväntas ta egna initiativ och vara självgående i jobbet, men teamet finns alltid där för att stödja det gemensamma målet och vi ställer upp för varandra

Vi levererar
Vi kan erbjuda ett spännande jobb i en internationell miljö där du är med i arbetet att utveckla hur den framtida it-supporten och servicen ska se ut. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Välkommen att kontakta Team Manager, Sofie Anvelid, telefon +45 52 293 343 om du har frågor. Vi arbetar med löpande urval så vi ber dig skicka in din ansökan omgående.

Beroende på utbildning blir anställningen enligt AC-overenskomsten eller Industriens Funktionæroverenskomst samt lokala avtal i Post Danmark för HK/Post & Communications.

Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansøgningsfrist:

12/31/2018 Ansøg

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 12/10/2018 12:30 AM