Sommarvik. Chaufför C/CE, PostNord Termo AB, Sundsvall

Top Link Image

PostNord Termo AB är ett dotterbolag till PostNord Sverige AB som bedriver dagligvarulogistik främst i Sverige. Vi söker nu ett antal chaufförer som vill förstärka vår verksamhet under sommaren.

Bli en del av vårt team
Du kommer att arbeta med att leverera gods till våra kunder främst inom dagligvarubranschen. Som den första och sista länken till våra kunder blir din servicekänsla och förmåga att samarbeta med andra extra viktig.

Du har vad som krävs
Du har C- eller CE-körkort samt YKB. Du uppträder korrekt, ger kunden god service, och är en god representant för PostNord. Du är noggrann och ansvarstagande och du behärskar svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom logistikbranschen är en fördel. Ange i din ansökan vilka körkorts- och övriga behörigheter du har t.ex. YKB, ADR, truckkort. Vi söker i första hand sommarvikarier men vi kan erbjuda extraanställning redan nu och trivs vi med varandra kan tjänsten övergå till en tillsvidareanställning. Upplärning startar i början på maj och vi vill att du kan arbetat under perioden, v 23 - 35.

Vi levererar

Anställning sker enligt kollektivavtal. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Vill du veta mer, kontakta produktionschef, Andreas Kotermajer 010 – 437 28 06 andreas.kotermajer@postnord.com. Tveka inte utan skicka in din ansökan omgående. Rekrytering pågår fortlöpande.

För Fackliga kontaktpersoner se Transport: Avd 32 010-480 30 32

Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag

4/14/2019 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 3/19/2019 1:00 PM