Sommarvik. Terminalarbetare Momslagret, Rosersberg

Top Link Image

Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team 
Nu behöver vi förstärka med fler vikarierande terminalarbetare till momslagret i Rosersberg i sommar. Vi söker dig som är lösningsorienterad och trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete i team. Arbetsuppgifterna innebär lagerarbete med hantering av försändelser inkomna från utlandet med kontroll på tullavgifter, manuellt eller med hjälp av maskiner. Arbetstiderna är förlagda i skift till förmiddag och eftermiddag/kväll varannan vecka. Tjänsten är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 80% med start 24 juni till slutet på augusti.

Du har vad som krävs 
Du ska ha fyllt 18 år och ha en fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande. Du behärskar svenska i tal och skrift väl. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tar ansvar för din hälsa. Erfarenhet av lagerarbete är meriterade, men inget krav. Då du kommer ingå i ett team ser vi att du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös och värdesätter god kommunikation med både kollegor och kandidater. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt - våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker i enlighet med kollektivavtal

Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta rekrytering.stockholm@postnord.com eller ring 072-144 61 85 för snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag

4/14/2019 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 3/19/2019 7:30 AM