Strategisk Teknikutvecklare, Solna

Top Link Image

Vill du arbeta med PostNords strategiska målbild och utveckling av nya, flexibla automationslösningar för pakethantering i hela Norden?

Bli en del av vårt team
Som Strategisk Teknikutvecklare ansvarar du för utvecklingen av PostNords produktionsplattform. Uppdraget innebär att bygga strategier för fortsatt automation, att planera och kravställa utvecklingsprojekt samt säkra genomförande, i nära samarbete med andra delar av organisationen. Din roll blir att identifiera områden där nya typer av automation skulle kunna ersätta eller förbättra dagens lösningar. Du förväntas också driva upphandlingar automationslösningar och hålla samman tester av smarta tekniska lösningar i hela Norden. Tjänsten innebär ca 40 resdagar om året. Placeringsort är Solna.

Du har vad som krävs
Vi söker dig med en teknisk högskoleutbildning, gärna med inriktning på automation, och flera års arbetslivserfarenhet inom området. Erfarenhet av industriella automationslösningar, gärna med fokus på fysisk robotautomation, är ett krav. Rollen kräver förmåga att leda strategiska utvecklingsinitiativ och du bör även vara intresserad av att bevaka och analysera trender inom teknikområdet. Som person har du en mycket god analytisk förmåga och teknisk förståelse samt finner motivation i att arbeta med såväl strategiska som taktiska frågor i gränslandet mellan teknik och verksamhet. Du är strukturerad, kommunikativ och drivs av utmaningar och komplexa leveranser. Du tar gärna initiativ samtidigt som du är en mycket god lagspelare. Du har mycket goda kunskaper i engelska, om du kommunicerar flytande i tal och skrift på ett nordiskt språk ser vi det som meriterande. 

Vi levererar
Vårt arbete utmanar och inspirerar, du får stort ansvar och möjlighet att utvecklas. I denna roll får du chansen att tillsammans med kompetenta kollegor vara med och forma morgondagen lösningar inom teknikutveckling. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Har du frågor om arbetet kontakta Egil Møller Nielsen, tel  076-697 48 00.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

1/26/2020 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 1/23/2020 10:00 AM