Tekniker, Härryda

Top Link Image

Är du en kvalitetsmedveten och målfokuserad tekniker som gillar att arbeta i ett högt tempo?

Bli en del av vårt team
Som tekniker arbetar du med förebyggande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustning vid paketterminalen i Härryda. Som tekniker ingår du ett team på sex tekniker som tillsammans ansvarar för att upprätthålla en stabil driftsäkerhet på produktionsutrustningen. Genom ditt arbete bidrar du till att skapa bästa möjliga förutsättningar för den producerande verksamheten. I dagsläget jobbar teknikerna främst dagtid vardagar men eftersom produktionen löper över dygnets alla timmar kan arbetstider och eventuell beredskap variera utifrån verksamhetens behov. Tjänsten är tillsvidare med en anställningsomfattning på 100 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Du har vad som krävs
Som person har du ett stort teknikintresse och en god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete och är sedan tidigare van att arbeta efter standardiserade processer. Du är resultatorienterad och arbetar hela tiden mot att uppnå och överträffa uppsatta mål. Att kunna arbeta metodiskt och effektivt även under stress är en förutsättning då en del arbete sker under stark tidspress. Du har en teknisk utbildning med inriktning underhåll, mekanik, automation och/eller motsvarande kompetens. Meriterande är erfarenhet som underhållstekniker och/eller teknikutbildning på Beumer/Crisplant maskin. Du har goda kunskaper inom el, automation, mekanik samt förmåga att läsa och förstå tillhörande dokumentation på både svenska och engelska. Du har datorvana och kunskaper i Officepaketet. Svenskt körkort B är ett krav.

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta underhållschef Helena Holmberg på 010-4361506. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

12/12/2018 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 12/10/2018 12:00 AM