Tekniker, Jönköping Torsvik

Top Link Image

Driven Tekniker som gillar att arbeta i ett högt tempo

Bli en del av vårt team
Vi söker nu en tekniker till Torsvik Paketterminal. Som tekniker arbetar du med förebyggande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustning vid paketterminalen i Torsvik. Du kommer vara del av ett team på 4 tekniker som tillsammans ansvarar för att upprätthålla en stabil driftsäkerhet på produktionsutrustningen. Genom ditt arbete bidrar du till att skapa bästa möjliga förutsättningar för den producerande verksamheten på terminalen. Arbetet är främst förlagt till dag- och kvällstid

Du har vad som krävs
Som person har du ett stort teknikintresse och en god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete och är sedan tidigare van att arbeta efter standardiserade processer. Du är resultatorienterad och arbetar hela tiden mot att uppnå och överträffa uppsatta mål. Att kunna arbeta metodiskt och effektivt även under stress är en förutsättning då en del arbete sker under stark tidspress. Du har en teknisk utbildning med inriktning underhåll, mekanik, automation och/eller motsvarande kompetens. Meriterande är erfarenhet som underhållstekniker/elektriker. Du har goda kunskaper inom el och mekanik och förmåga att läsa och förstå tillhörande dokumentation både på svenska och engelska. Du har datorvana och kunskaper i Officepaketet.

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Tjänsten är på heltid och tillsvidare med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vänta inte med att skicka in din ansökan då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Christer Blomqvist, underhållschef, på telefon 072-085 45 58.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

9/22/2019 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 9/18/2019 3:00 PM