Terminalarbetare - TIM, Norrköping

Top Link Image

Vi söker drivna terminalarbetare för bygg- och trädgårdssegmentet till PostNord TPLs verksamhet på Herstadberg i Norrköping. Är du den vi söker?

Bli en del av vårt team
PostNord TPL ansvarar för tredjepartslogistiken inom PostNord Sverige. PostNord TPL har verksamhet på sex orter i Sverige; Stockholm, Norrköping, Göteborg, Ljungby, Jönköping och Helsingborg.
Våra värderingar är Hållbar, Affärsmässig, Pålitlig och Tillgänglig. 
Som Terminalarbetare arbetar du med att plocka gods efter order, packa gods, genomföra påfyllning, truckkörning, ta hand om returhantering samt arbeta med intag och uttag. Du utför truckvård och håller ordning samt städar på lagret. Det kan även förekomma vissa administrativa uppgifter.

Du har vad som krävs
För att trivas i rollen arbetar du proaktivt, har initiativförmåga och drivs av att leverera i tid med hög kvalitet. Du har lätt för att arbeta självständigt men också i grupp. Du är även en person som trivs i en roll där du arbetar mot uppsatta mål.
Vi söker dig som: Behärskar svenska i såväl tal som skrift. Är självgående och har en social och kreativ förmåga. Är ordningsam, serviceinriktad och behjälplig till andra kollegor.
Tjänstens anställningsform: Timanställning. Som timanställd förväntas du kunna arbeta minst fyra arbetspass per månad under lågsäsong (september – april) och under högsäsong (maj – augusti) minst sex arbetspass per månad. Passen ska vara förlagda på måndags- eller tisdagskvällar, alternativt dagspass på söndagar och uppgå till minst fem timmar per arbetspass. Under sommarmånaderna (mitten av juni – mitten av augusti) ska du vara tillgänglig för att arbeta heltid enligt schema.
Det är meriterande, men inget krav, om du har truckförarbevis A och B, då truckkörning kan förekomma i dina arbetsuppgifter.

Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en grundlig introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats där vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta oss på rekrytering.tpl@postnord.com. Märk ditt mail med ”Fråga: Timanställda terminalarbetare Herstadberg”. Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut! 

Facklig kontaktperson: Svenska Transportarbetarförbundet, Avdelning 4, 010-480 30 04

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

4/14/2019 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 3/21/2019 11:30 PM