Traffic manager til PostNord Logistics i Taulov, Fredericia

Top Link Image

Bliv en del af fremtidens logistikvirksomhed i Norden


Vil du være med til at skabe historie og bidrage til, at en af de største virksomhedstransformationer på dansk grund lykkedes?

PostNord Logistics tilbyder et stærkt udvalg af logistikservices fra paller, pakker og stykgods til TPL og hasteservices som InNight og Kurer. Det giver os en unik mulighed for at opnå effektive produktsynergier gennem et stærkt distributionsnetværk i hele Norden.

Du vil blive en del af enheden Road Freight, hvor du vil være en del af lederteamet. Road Freight består af to disponeringscentre med ansvaret for styring af biltrafikker til og fra Danmark, Norge, Sverige og Finland. Du vil få det overordnede ansvar for vores Dispo-center i Taulov, der har ansvaret for domestic trafikker af part- og full loads, samt linehauls i Danmark.

Udvikling af stærkeste driftsløsninger og trafikstyring


Som en del af transformationen vil du få en afgørende rolle i at være med til at sikre udvikling og konsolidering af eksterne kørsler, herunder bidrage til udviklingen af nye og eksisterende biltrafikker, så vi leverer nordens stærkeste trafikstyring.

Du vil få ansvaret for den daglige ledelse af et team på 15 kompetente og engagerede speditører.
Udover den daglige ledelse vil din dag byde på en stor kontaktflade med kunder, leverandører og vognmænd. Du vil være en vigtig spiller i samarbejdet med vores salgsorganisation, hvor du vil bidrage i processen med tilbudsgivning og udvikling af individuelle kundeløsninger.
Herudover vil du indgå i forhandlinger med eksterne leverandører og vognmænd, så vi altid sikrer de skarpeste løsninger til vores kunder.

Gode forhandlingsevner og unikt netværk i branchen


Som person er du ambitiøs med et fokuseret drive til at jagte bedre resultater hver dag. Du besidder gode forhandlingsevner, så vi altid sikrer den bedste aftale til gavn for forretningen og vores kunder. Du er stærk i at skabe relationer, og formår at opbygge et bredt netværk i og udenfor organisationen.
Du kan bidrage med stærkt kendskab til logistik- og speditionsbranchen, og har en relevant uddannelsesmæssig baggrund. Ligesom du har relevant ledererfaring, som du kan bringe i spil i stillingen.

Vi leverer


Vi tilbyder et attraktivt job i en ambitiøs virksomhed med stort vækst- og udviklingspotentiale.
Jobbet vil være med start snarest muligt. Din nye arbejdsplads vil være PostNord Logistics, Stakkesvang 15, Taulov, 7000 Fredericia.

Du vil blive ansat i henhold til funktionærloven med løn efter kvalifikationer.

Sådan søger du


Send din ansøgning nedenfor hurtigst muligt og senest den 28. februar 2019.
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte chef for Road Freight Jørn Jacobsen på telefon +45 2888 2245.

Ansøgningsfrist:

2/28/2019 Ansøg
Last updated: 2/16/2019 8:30 PM