Trafikledare Bud, Umeå

Top Link Image

Har du erfarenhet av trafikplanering av bud och distribution? Är du en person som alltid ger service i världsklass? Då finns jobbet hos oss! 

Bli en del av vårt team
PostNord BUD Region Norr är en av fyra regioner inom budverksamheten i Sverige. Vi söker en driven Trafikledare där du ingår i ett team om 8 personer som utför kundservice och operativ ledning. Du kommer att planera, styra, fördela det dagliga trafikledningsarbetet samt hantera kundsamtal. Du gillar att jobba i högt tempo med korta ledtider. Tjänsten innebär att skapa kostnadseffektiva distributionslösningar i kombination med hög kundservice.

Du har vad som krävs
Vi söker dig med hög lokalkännedom, som kan trafik- och ruttplanera. Du har erfarenhet av att leda personal i flexibelt operativt arbete i ett högt tempo. Du skall vara kreativ, lösningsbenägen och med snabbhet kunna optimera nyttjandet av våra kontrakterade åkerier i regionen. Som person är du en lagspelare som kan ta snabba beslut, fokusera och prioritera. Du är noggrann, affärsmässig och resultatorienterad. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har stark kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha goda datorkunskaper. Vi ser med fördel om du har kunskap i transportsystemet Alystra eller Mobilast.

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Har du frågor om jobbet så kontakta Produktionsområdeschef Patrik Falk, tfn 010-436 37 89. Tillträde snarast/enligt överenskommelse. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande så ansök redan idag!

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

5/31/2019 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 5/19/2019 10:00 PM