Transportledare Parti Inrikes, Göteborg

Top Link Image

I PostNord arbetar vi efter visionen att leverera kommunikations- och logistiklösningar i världsklass till nöjda kunder. Parti Inrikes Syd är en enhet inom Road. Vi söker nu en Transportledare med placering på kontoret, Exportgatan Göteborg.

Bli en del av vårt team
Parti Inrikes Syd utför transporter av partigods över hela Sverige. Vi har dagliga turer med våra fjärrfordon till alla delar av landet. Parti Inrikes Syd har ingen linjetrafik utan har kundanpassad trafik, dvs bilarna styrs utifrån kundens behov. Vi är 30 anställda och våra kontor finns i Skellefteå, Umeå, Örebro, och Göteborg. Vi har ca 50 åkerier anslutna och förfogar över ca 100 bilar + extern kapacitet.

Du har vad som krävs
Som Transportledare hos oss är du operativt och taktiskt ansvarig för transportledning av inrikes transporter. Du planerar och leder det dagliga arbetet utifrån uppställda mål och förutsättningar. Det ingår en stor mängd kontakter med såväl kunder och externa transportörer. Våra transporter sker under samtliga veckodagar varför visst jourarbete kan förekomma. Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning, gärna också eftergymnasial, samt bred erfarenhet från logistikbranschen. Du har adekvat arbetsrelaterad utbildning inom logistik. Du har mycket goda datakunskaper i Office paketet samt vana att använda olika mjukvarumiljöer. Som person är Du strukturerad och resultatorienterad, ordningsam, ansvarstagande och kostnadsmedveten. Du har ett högt driv, är beslutsför och bra på att ta initiativ, skapa relationer och arbeta genom nätverk. Du måste vara stresstålig och ha vilja och förmåga att arbetsleda ett stort antal personer. Du har en gedigen fack-/ marknadskompetens och helhetsbild samt ser synergieffekter. Du är processorienterad, har integritet och ett etiskt förhållningssätt med planeringsförmåga. Tillsättning sker löpande.

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Vill du veta mer om jobbet så kontakta Marie Karlsson, Teamledare Parti Inrikes Syd, 010-4364930 eller Mikael Jälthammar, Chef Parti Inrikes Syd/Mitt, 010-4367093.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

8/31/2019 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 7/20/2019 4:30 AM