Utlastare/Chaufför natt CE-kort Termo, Sundsvall

Top Link Image

PostNord Termo AB är ett dotterbolag till PostNord Sverige AB som bedriver dagligvarulogistik i Sverige. Vi söker nu utlastare till vår terminal som kan och trivs med att arbeta natt.

Bli en del av vårt team
Du kommer att jobba i ett team om två personer som lastar fyra ekipage varje natt. I slutet på arbetspasset lastar man sin egen bil och gör utkörningar till butiker i närområdet.

Du har vad som krävs
Du är självständig, noggrann och ansvarstagande och du behärskar svenska i tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet från terminalarbete och van att arbeta natt. Det är även meriterande om du har arbetat med kylt och fryst gods.
Tjänsten kräver att du innehar CE-körkort, har erfarenhet av lastning och lossning samt innehar truckkort samt YKB.  

Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal och är en tillsvidaretjänst på heltid. Schemat är lagt på fem nätter ena veckan och fyra nätter andra veckan. Arbetstider 00:00- 08:00.
Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Vill du veta mer, kontakta produktionschef, Anderas Kotermajer 010 – 437 28 06 andreas.kotermajer@postnord.com. Vi rekryterar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

4/26/2020 Ansök

Om oss

Vi levererar! PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2019 hade koncernen cirka 29 000 anställda och en omsättning på 38,3 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com

Last updated: 3/31/2020 7:00 AM