Vik. Adminstratör, Malmö

Top Link Image

I PostNord arbetar vi efter visionen att leverera kommunikations- och logistiklösningar i världsklass till nöjda kunder. Utrikes Road i Malmö är en enhet inom eCommerce & Logistics som sköter trafik och administration till och från Europa av styckegods, partigods och hellaster. Vi söker nu en administratör för vikariat på ca 1 år med placering Malmö, prel. 9/12.

Bli en del av vårt team
Utrikes Road består av 18 medarbetare som med cirka 180 trailers/vecka trafikerar hela Kontinenten med ovan nämnda produkter.

Du har vad som krävs
Vi söker dig med minst gymnasial utbildning samt erfarenhet från logistik/distributionsbranschen alternativt utbildning inom transport/logistik. Du har goda kunskaper i MS Office, samt flytande engelska i tal och skrift (krav). Kunskaper i tyska, tullformalia, reklamationer samt erfarenhet av EDI är meriterande. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är önskvärt. Som person är du självgående, serviceminded och har en känsla för logistik och problemlösning. Vidare är du flexibel, stresstålig och kan prioritera bland arbetsuppgifter. Att du är positiv, noggrann, ansvarstagande samt har lätt för att skapa goda relationer med kunder och leverantörer ser vi som en självklarhet.
Arbetsuppgifter består av att registrera sändningar, producera lossnings/lastningslistor, boka leveranser och upphämtningar i daglig kontakt med kunder, agenter, terminaler samt åkare. Även sökning av gods, statusrapportering, kvittensförfrågningar, arbete med inkommande/utgående EDI samt elektronisk återrapportering i flera olika produktions system. Du arbetar tillsammans med trafikledare och annan administrativ personal både självständigt och i team.

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Vill du veta mer om jobbet så kontakta Vase Stojcevska, Chef Administration, 010-437 7035.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag

10/25/2019 Ansök

Om oss

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Last updated: 10/16/2019 12:30 AM