Vik. Chaufför C/CE, Termo Luleå

Top Link Image

PostNord Termo AB är ett dotterbolag till PostNord Sverige AB som bedriver dagligvarulogistik i Sverige. Vi söker nu ett antal chaufförer med C och CE-kort som vill förstärka vår verksamhet i Luleå under sommaren.

Bli en del av vårt team 
Du kommer att arbeta med att leverera gods till våra kunder främst inom detaljhandeln. Som den första och sista länken till våra kunder blir din servicekänsla och förmåga att samarbeta med andra extra viktig.

Du har vad som krävs 
Du har C eller CE-körkort samt YKB. Du uppträder korrekt, ger kunden god service, och är en god representant för PostNord. Du är noggrann och ansvarstagande och du behärskar svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom logistikbranschen är en fördel. Ange i din ansökan vilka körkorts- och övriga behörigheter du har t.ex. YKB, ADR, truckkort samt utbildning och tidigare yrkeserfarenheter och när du kan börja.

Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Vi söker i första hand semestervikarier men även medarbetare som kan jobba extra vid behov från och med nu. Trivs vi med varandra finns goda chanser till tillsvidareanställning.

Ansök
Vill du veta mer, kontakta produktionschef, Kent Wårell 070-349 70 88 kent.warell@postnord.com. Vi rekryterar löpande så välkommen med din ansökan så snarast som möjligt.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag

4/30/2020 Ansök

Om oss

Vi levererar! PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2019 hade koncernen cirka 29 000 anställda och en omsättning på 38,3 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com

Last updated: 4/3/2020 12:30 PM