Här kan du läsa om våra bloggare

Våra bloggare

Karin Rydh

Namn: Karin Rydh
Titel
: Projektledare
Arbetar med: Projektledare på PostNord Strålfors Driver olika implementationsprojekt till slutkunder för både digitala och fysiska tjänster.
Intressen: Digital Kommunikation, Sociala medier, Projektledning, Sociala nätverk, Träning och hälsa

 Tina Østergaard

Navn: Tina Østergaard
Titel: HR Strateg
Arbejder med: Strategi, opbygning og indsatser indenfor employer branding, Integrere sociale medier i hverdagspraksis - internt og i employer branding, Strategisk ansvar for et teamorienteret organisationsprincip.
Mine interesser: team i organisationer, employer branding, sociale medier, mennesket, arbejdspladsen og forretningen i forandringer.

Daniel Morgenstern

Namn: Daniel Morgenstern
Titel: Chef Road Inrikes Öst (Sverige)
Arbetar med: Chef för transportledningen för rikstrafiken Sverige, Line Haul samt Parti Öst.
Intressen: Logistik, Verksamhetsutveckling, Digital Kommunikation, Sociala medier, Projektledning, Sociala nätverk

Jenny Fagerstedt Boman

Namn: Jenny Fagerstedt Boman 
Titel: Head of IT Development
Arbetar med: Jag ansvarar för de 6 team som arbetar med IT utveckling på PostNord och det som driver mig är att IT ett område i konstant förändring och det finns alltid utrymme att lära sig något nytt. Det kan vara utmanande, men är aldrig tråkigt att arbeta inom IT.
Intressen: Ledarskap, Förändringsledning, InformationsTeknologi , Mobilitet  

Namn: Karl-Johan Engfors
Titel:
Account Manager
Arbetsområden:
 arbetar med komplex tjänsteförsäljning främst inom affärskommunikation för att utveckla befintliga affärer men också skapa nya affärer.
Intressen:
AI/biometri/sensorer, ny teknik, investeringar, affärsmannaskap, verksamhetsutveckling, träning och hälsa 

Namn: Vandana Sharma
Titel
: Produktionschef
Arbetsområden: Upplands Väsby / Produktion, Distribution av brev
Interessen: Gilla att jobba med personal och utveckling. Jobba med nya saker som till exempel digitalisering för öka effektivisering  i verksamheten. 

Namn: Conny Bark
Titel: Domain Architect
Arbetar med: Koncerners design, strategi och arkitektur av vår digitala arbetsplats.
Intressen: Digitalisering, Ny teknik, Entreprenörskap

Namn: Ingela Johansson
Titel: HR Strateg, Group HR, HR Strategi
Arbetar med: Strategiska HR-frågor såsom kompetensförsörjning, ledarskap, team och medarbetarskap. Samordnar och håller i ledarutbildningarna Bas-utbildning och Stärk ditt ledarskap.
Intressen: Teamets utveckling, förändringsledning, personlig utveckling och att utmana de egna gränserna. Aikido, resor, båt och skärgård, människor och relationer.

Navn: Jacob Kloster Christiansen
Titel:
 Sales Performance Manager, PostNord Danmark
Arbejdsopgaver: Som Sales Performance Manager, har jeg ansvar for at oplære og coache et team af Sales Agenter. Vi har fokus på nystartede virksomheder og virksomheder, der ikke er kunder hos Post Nord. For os er e-handelsbranchen vigtig og vi sætter en ære i, at vi giver webshops en god logistikløsning og at vi kan være med til at øge deres konvertering. Alt sammen, så vi får løst opgaverne til gavn for Post Nord og vores kunder.
Interesser: Min store passion er mit løb og jeg har deltaget i adskillige halvmaratons og fagligt er jeg ved at tage en akademiuddannelse i "International Handel & Markedsføring".

Navn: Jørgen Fischer
Titel: Head of deployment eCom Denmark
Arbejder med: udrulning og udbredelse af PostNords eCom løsninger i Danmark og projekter med nordisk perspektiv. Opgaven suppleres som e-handelsrådgiver og talsperson for PostNord Danmark. Næstformand i PostEurop Retail Group med fokus på videndeling i internationalt perspektiv.
Interessen: privilegeret af jobbet, er e-handel og digital udvikling ud mod kunderne et stort interesseområde. Læg hertil et inderligt ønske om i endnu større grad at være stor og agil nordisk operatør. Fritiden fyldes med familie, venner, musik, koncerter/foredrag, natur og en god film :)

Navn: Nicolai Stender
Titel: Sales Development Manager
Job beskrivelse: Jeg arbejder i SME, TeleSales med end2end ansvar for salgs indsatser. Ydermere består arbejdet i at effektivisere vores go2market strategi og styrke bearbejdelsen af både de mange små eksisterende kunder såvel som potentielle nye kunder. Dette giver salg værdi, da sælgerne i højere grad har fokus på det der er vigtigst, at øge vores tilgang af nye kunder.
Interesse: Personligudvikling, sundhed og velvære er mine primære interesser. Disse suppleres med motion i form af fodbold og løb generelt. Privilegeret af at være PostNord medarbejder, og være med til at skabe positive forandringer for den virksomhed, jeg tror på. Fritiden fyldes med familie, venner og en god bog.

Navn: Signe Keller
Titel: Supporter i SIB teamet, Køge.
Arbejder med: Jeg er ansvarlig for indsigelserne, som kommer fra vognmænd og kørselsafdelinger som fx vægtrettelse, genkørsler, ventetid mm bliver faktureret kunderne, men også afregnet til vognmændene. Derudover er det datatræk, support af kollegaer i Brøndby og andre interessenter.
Interesse: Mit arbejde har min interesse. Jeg ser udfordringerne og arbejder mig frem til løsningerne. Videndeling er en del af min hverdag.

Navn: Tiffanie Sjøting
Titel: Proces- og Teammanager i Terminal Brøndby
Arbejder med: Styrer og udvikler transformationsindsatser, etablerer og følger op på aftaler på tværs af organisationen, koordinerer transport-setup, driftleder i pakkeproduktionen og praktiserer dagligt team- og personaleledelse. 
Mine interesser: Supply Chain- og Human Ressource management, proces- og netværksoptimering, LEAN og TWI, medarbejderinvolvering, organisationsteori- og udvikling, strategiarbejde, sociale medier, arbejdspsykologi, personalejura og logistik. Jeg studerer tit og ofte ved siden af mit arbejde.

Till medarbetarbloggen

Senast uppdaterad: 2018-01-26 06:12